Site icon El Triangle

Quin regal ha fet CIRSA a la directora general de Tributs i Joc?

Una capsa de bombons. Va ser el primer regal que va arribar al Departament d’Economia i Hisenda després de la formació del nou govern de la Generalitat, el 26 de maig. L’empresa de sales de joc, casinos i màquines escurabutxaques va ser la més ràpida a quedar bé amb el Departament que ara presideix Jaume Giró. Al portal del govern on es fan públics els obsequis i regals que reben els alts càrrecs de la Generalitat hi consta que el 17 de juny l’empresa CIRSA va fer arribar a la directora general de Tributs i Joc, Natàlia Caba, una capsa de bombons. El motiu de l’obsequi que hi figura és el d’“agraïment”, està inclòs a la categoria de “béns consumibles o peribles” i es destina a “usos departamentals”, la qual cosa cal entendre com que els bombons se’ls van menjar els funcionaris d’Economia i Hisenda.

Natàlia Caba no és nova a l’administració de la Generalitat. Fa quasi 31 anys que hi treballa i és directora general de Tributs i Joc des del juny del 2018. Abans treballava a les ordres de Pere Aragonès i ara ho fa a les de Giró. El canvi de partit al front del Departament, d’ERC a JxCat, no ha afectat el seu càrrec.

L’últim regal comestible que havia rebut Pere Aragonès, com a vicepresident responsable d’Economia i Hisenda, van ser els tres pots de melmelades petites ecològiques que li va donar Montserrat Ballarín, presidenta de Mercabarna, en la presentació del futur Institut de Tecnologia dels Aliments de Barcelona, el 25 de febrer.

Exit mobile version