Petrolis Independents demana un crèdit de 250.000 euros a l’Estat

L'empresa dirigida per Jordi Roset i el diputat de JxCat Joan Canadell al·lega l'impacte de la covid

Gasolinera de Petrolis Independents al Baix Empordà

Font: @PetrolisIndep

Petrolis Independents, l’empresa dirigida per Jordi Roset i el diputat de JxCat Joan Canadell -expresident de la Cambra de Comerç-, ha sol·licitat un crèdit a l’Institut de Crèdit Oficial (ICO) de 250.000 euros per salvar l’impacte del coronavirus, segons ha publicat El Independiente a partir dels comptes del Registre Mercantil.

Des de la seva fundació el 2014, l’empresa de gasolineres s’ha posicionat a favor de l’independentisme per la via unilateral, rebutjant qualsevol contacte amb negocis espanyols, i, fins al 2019, ha facturat al voltant de 10 milions d’euros. El 2020, però, coincidint amb el començament de la pandèmia, els ingressos de Petrolis Independents van caure fins als 7,7 milions d’euros, i la directiva va sol·licitar el crèdit per “fer front a la situació econòmica actual”.

Segons el mitjà citat, la devolució dels 250.000 euros s’efectuarà en cinc anys de la següent manera: el 2022, l’empresa abonarà 40,775 euros; el 2023 i el 2024, 61.163 euros cada any; 61.163,64 el 2025 i, finalment, 25.733 euros el 2026. L’any passat, la matriu de l’empresa, Petrolis Roset S.L. -de la família Roset- també va demanar un crèdit ICO per valor de 337.000 euros, una injecció que va augmentar el capital de la societat en més de 587.000 euros.

Abans d’això, però, l’empresari independentista Jordi Roset va criticar aquests crèdits en una entrevista al Món Terrassa, i va assegurar que les empreses catalanes se sentien desemparades perquè, després de sol·licitar el crèdit ICO, “passen almenys tres setmanes o un mes perquè t’ingressin els diners, amb interessos, per tant, és un mes en què no tens cap ingrés i has de fer front igualment a les despeses”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.