Quina innovació ha portat Laura Borràs al Parlament?

Laura Borràs
Laura Borràs

Laura Borràs va decidir ser presidenta del Parlament i no vicepresidenta del Govern i des d’aquest càrrec fer de contrapès a Pere Aragonès. Una de les innovacions que ha creat és que cada divendres envia a tots els treballadors de la cambra un llarg correu electrònic on explica totes les activitats que ha fet com a presidenta de la cambra. Però el més curiós, expliquen fonts internes, és que al final fa unes recomanacions culturals: llibres, obres de teatre o cinema. Sembla ser que aquest correu està bastant ben vist, de moment, pels funcionaris.

Borràs forma part del cercle més proper a Carles Puigdemont. A més, els seus amics dins de Junts per Catalunya són Francesc de Dalmases i Josep Costa. El primer segueix com diputat i el segon ha retornat al seu lloc de funcionari a l’Ajuntament de Santa Coloma. Tots tres són habituals a les xarxes socials i destaquen per les seves proclames unilateralistes i a la vegada per la seva oposició a la taula de diàleg entre els governs espanyol i català.

A més a més, Borràs també ha creat un compte de tuiter com presidenta del Parlament on hi ha la seva activitat. No obstant, el seu compte personal també piula el mateix, per la qual cosa ara la presidenta del Parlament fa servir dos comptes per dir, bàsicament, el mateix.

Borràs està sent investigada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) perquè durant la seva etapa com directora de la Institució de les Lletres hauria beneficiat a un ex soci seu trossejant contractes informàtics.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides