El Govern estudia que els alumnes vacunats no hagin de fer quarantena

Educació ha confirmat que es mantindran els grups bombolla a les escoles i que les classes seran presencials

El curs escolar començarà amb la meitat d’alumnes de més de 12 anys vacunats del tot, però el Govern mantindrà els grups bombolla el curs escolar vinent, que començarà el 13 de setembre. Tot i això, es planteja eliminar-les de forma progressiva als instituts, per als alumnes d’ESO, batxillerat i cicles formatius.

També han confirmat que totes les classes seran presencials i obren la porta que els alumnes vacunats no hagin de fer quarantena quan es detecti un positiu al grup. “A mesura que ens aproximem a xifres altes de vacunació i en funció que els alumnes tinguin la pauta completa, amb el Departament de Salut s’està estudiant que aquest alumnat no caldrà que faci quarantena”.

El president Pere Aragonès i el conseller d’Educació, Josep González Cambray, han demanat als joves que es vacunin abans de l’inici del curs escolar després de visitar un parell d’instituts a les comarques de Girona. “Fem una crida perquè tots els nostres joves es vacunin. Necessitem arribar a l’inici del curs escolar amb el màxim de vacunes administrades als nostres adolescents”.

El Govern detallarà la setmana que ve la resta de mesures anticovid que es prendran per l’inici del curs.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides