Quin ‘post’ de Pilar Rahola a Instagram ha tingut més visites aquest estiu?

No ha estat el del seu marit preparant el sopar amb un davantal amb una estelada enorme, però poc n’hi ha faltat. El ‘post’ penjat per Pilar Rahola al seu perfil d’Instagram és la polèmica foto que va pujar-hi el 27 de juliol en la qual apareixien 21 personatges polítics i amics seus sense mascareta i tocant-se els uns als altres. Rahola acompanyava la foto, feta en algun lloc de la Catalunya Nord, amb el text: “Una paella d’estiu. Uns amics. Una terra. Un ideal. Una lluita. Hi tornarem!”. Aquest divendres 20 d’agost, tenia 11.561 ‘m’agrada’ i 736 comentaris.

El vídeo d’Robert Cerdán cuinant un llobarro el 14 d’agost per la seva dona ha quedat, però, molt ben situada en el rànquing dels ‘posts’que han tingut més èxit al portal d’Instagram de Pilar Rahola. Havia assolit els 8594 ‘m’agrada’ i 461 comentaris aquest divendres. En aquest cas, la portaveu mediàtica de Carles Puigdemont no va escriure cap text sinó que va comentar la jugada durant els trenta segons de la gravació. Diu que té un marit meravellós i li demana que posi de cara i d’esquena per la càmera.  “¡Ese salero!”, crida Rahola.

De tota manera, de moment no ha estat el segon ‘post’ més vist de l’estiu al seu Instagram. Per poc, però té per davant la foto feta el mateix dia i acompanyada de Quim Forn, que tenia uns dos-cents ‘m’agrada’ més. No es descarta, però, que el cuiner Cerdán i el seu davantal estelat remuntin d’aquí a final de mes la distància que els separa del pres indultat. Veure el vídeo val la pena.

(Visited 467 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari