Joan Carles I hauria usat Patrimoni Nacional per pagar luxes a amants

El monarca emèrit també hauria sufragat així part de les despeses dels seus palaus, viatges i iots

Joan Carles I i Corinna
Joan Carles I i Corinna

El diari Público ha publicat avui una investigació en exclusiva relacionada amb el rei Joan Carles I en la qual exposa que el monarca emèrit feia servir Patrimoni Nacional per pagar luxes a les seves amants i sufragar part de les despeses dels seus palaus, iots i viatges per tot el món. Ho hauria fet a través de l’exempció fiscal per no pagar impostos per donacions valorades en més de 100 milions d’euros.

El citat article també apunta que el rei va blanquejar al règim d’Aràbia Saudita amb un diàleg interreligiós a Madrid presidit pel rei Abdul·là només 3 setmanes abans de rebre a Suïssa els 65 milions d’euros saudites. És a dir, que es complica la situació fiscal de l’exmonarca encara més del que ja estava, sobretot després de comprovar que a cada pas que es dona en la investigació, surten noves dades que apunten a la seva mala praxi en aquest terreny.

Joan Carles I segueix allotjat a l’illa de Zaya Nurai, als Emirats Àrabs Units, a l’espera que es tranquil·litzi la situació i pugui tornar a Espanya sense tenir el focus mediàtic sobre el seu cap. Per a això, s’està encarregant personalment de posar-se al corrent de les seves obligacions fiscals a poc a poc.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides