Detingut per amenaçar el president Aragonès amb utilitzar armes de foc

L'autor havia enviat diverses cartes a la Generalitat on apuntava al president i als líders independentistes

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí a un home de 81 anys com l’autor de tres cartes amenaçadores contra Pere Aragonès i els líders dels partits independentistes, segons ha avançat La Vanguardia. L’octogenari, veí de Manresa, firmava les cartes per “España, Acción independentista” i parlava d’utilitzar armes per “lluitar contra l’independentisme”. L’home tenia llicència i armes de foc a casa.

Un cas semblant es va viure fa uns anys a Catalunya. Manuel Murillo, el fill de l’últim alcalde franquista de Rubí i vinculat al partit d’ultradreta Vox, va amenaçar de matar el president del govern espanyol Pedro Sánchez com a venjança per haver exhumat Franco. Ara, s’enfronta als 18 anys i mig de presó que demana la fiscalia pels delictes d’homicidi en grau de proposició i tinència d’explosius i armes.

Poc després que transcendís la informació, els Mossos han informat que se l’acusa com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces amb l’agreujant per cometre el delicte per motius d’antagonisme ideològic. L’actuació també ha permès intervenir 11 armes de foc que pertanyen a l’arrestat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides