Catalunya surt de la zona de màxim risc de contagi del mapa europeu

Els indicadors catalans de la pandèmia de la covid-19 fa aproximadament una setmana que van a la baixa

Catalunya surt de la zona de màxima risc de contagis de la covid-19 del mapa de risc que elabora el Centre Europeu de Prevenció i Control de Malalties (ECDC) de la Unió Europea i ja és una mica més segur fer-hi turisme, però potser un pèl tard per salvar la temporada. S’ha mantingut dins d’aquest indicador des del 15 de juliol.

El punt més crític que marca aquest indicador és quan se superen els 500 casos per cada 100.000 habitants en els últims catorze dies (IA14). Com que actualment Catalunya es troba en aquest indicador en 364, el país baixa un nivell en el risc de contagi.

Els indicadors de la pandèmia a Catalunya fa aproximadament una setmana que van a la baixa, i si se segueix per aquest camí, la intensitat del color al mapa del nivell de risc elaborat per l’ECDC també disminuirà.

A la resta de l’Estat, els indicadors també van a la baixa i només es manté Andalusia i Extremadura com a zones de màxim risc, mentre que a Europa el nivell més alt es manté a la Catalunya Nord, a Grècia i a Irlanda.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides