La Gendarmeria busca Puigdemont

Tres agents es personen a la Universitat Catalana d'Estiu, a Prada, per saber si l'expresident assistirà a les jornades

El líder de JxCat, Carles Puigdemont
El líder de JxCat, Carles Puigdemont

Tres agents de la Gendarmeria francesa s’han personat al recinte de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE) per preguntar sobre el parador de l’expresident Carles Puigdemont. L’UCE ha assegurat a la policia francesa que Puigdemont no té previst assistir a l’edició d’enguany, que se celebra a la localitat de Prada (Conflent).

Els agents de la policia francesa han entrat aquesta tarda a l’alberg Pau Casals de Prada i s’han dirigit a l’organització per preguntar si Puigdemont es trobava allà. Després de respondre que no, que no hi era ni té previst intervenir en cap de les jornades de l’esdeveniment, els agents han preguntat sobre les mesures sanitàries per la covid-19 del recinte. La Gendarmeria no ha dit la raó per la qual busquen a Puigdemont. Només han informat que complien ordres del sotsprefecte de Prada.

A diferència de les edicions anteriors, enguany l’expresident no té previst intervenir a l’esdeveniment. Aquest és el tercer any consecutiu que les autoritats franceses comproven si Puigdemont assisteix a l’UCE.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.