Rousaud es posa de nou en fora de joc

L'exdirectiu, enxampat fent trampes durant les eleccions, proposa que el club doni la baixa als jugadors que no rendeixen

Emili Rousaud (FC Barcelona)
Emili Rousaud (FC Barcelona)

Si algun personatge de l’entorn barcelonista sobra en qualsevol debat seriós sobre la marxa de Leo Messi, segurament és l’exdirectiu i exprecandidat Emili Rousaud. Així i tot, va haver-hi mitjans que van publicar o es van fer ressò d’una carta oberta adreçada als barcelonistes, sens dubte gràcies al fet que determinada publicitat de la seva empresa, Factor Energia, pot obrar el miracle de fer-lo reaparèixer a l’escenari de la premsa.

Indubtablement està mancat de tot interès, representativitat i reputació el que Emili Rousaud pugui aportar o pensar després d’haver estat enxampat ‘in fraganti’ fent trampes amb les signatures durant el procés electoral en el qual va intentar arribar a candidat.

Ja va ser una gosadia atrevir-se a intentar-ho després de la seva sortida del club, un succés que la premsa contrària a Bartomeu, ha de recordar-se, va decidir explicar a la seva manera fantasiosa i irreal. No només perquè no va dimitir pel Barçagate, sinó que ho va fer quan el president li va comunicar que seria rellevat del seu càrrec de vicepresident i, per descomptat, desposseït també del seu breu i fugaç condició de candidat continuista.

Sorprenentment, Rousaud s’atreveix, com va fer en la campanya, a fustigar la junta anterior per la política esportiva de la qual va ser còmplice i directiu només set mesos menys que el president Bartomeu, durant gairebé sis anys. El descrèdit i el desvergonyiment de qui, covardament, salta del vaixell un minut abans d’enfonsar-se, li empeny a afirmar com a solució que el club ha de donar-li la baixa a jugadors que cobren de més en funció del seu rendiment.

“El Barça ha de resoldre els contractes amb aquells jugadors en què el seu valor en llibres és pura ficció i el seu cost salarial suposa una pèrdua constant de caixa sense contraprestació esportiva rellevant”, afirma en aquesta carta oberta que signa qui, entre altres coses, representa que podia entendre l’econòmica del club i sap el que és un contracte i la responsabilitat adquirida quan el signa una institució com el FC Barcelona. No ha tingut ni crítiques ni el contrari com a reacció de la seva reaparició, bàsicament perquè el club no necessita en el seu propi entorn més personatges com ell. La força de la realitat l’ha col·locat a l’únic lloc possible, al de la més absoluta indiferència.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides