Quant ha cobrat Jair Domínguez per la seva participació al programa ‘L’au pair’ de TV3?

Jair Domínguez al programa 'L'au pair' amb una estelada enorme a la pantalla

1.500 euros. Així consta al portal de Transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), segons el contracte firmat entre aquest ens i l’humorista l’1 de juny passat. És el mateix que han cobrat quatre dels altres personatges que intervenen a L’au pair: Elisenda Carod, el mag Lari, Nina i Judit Neddermann. En aquest portal no hi apareix si han cobrat també aquesta quantitat o si han actuat de franc els altres tres protagonistes del programa: Miki Núñez, Xavier Coral i Marc Martínez. Tampoc no hi consta quants diners ha cobrat Roger de Gràcia per posar la veu en off a cada un dels cinc capítols d’aquest programa estiuenc. És de suposar que no ha ofert la seva veu gratuïtament al programa, tenint en compte que hi té una presència destacada.

El capítol en que va participar Jair Domínguez es va emetre el 10 d’agost i va començar amb unes imatges on se’l veia en una plaça del poble de Lladó al costat d’una estelada enorme. Val a dir, però, que en cap moment de la seva intervenció a L’au pair va recórrer al crit de guerra de ‘puta Espanya’ que ha fet servir a altres programes de TV3 on també intervé o ha intervingut: Està passant, Bricoheroes i APM.

No se sap quant cobra Domínguez pel seu treball a Bricoheroes, ja que la CCMA firma l’acord de la seva realització amb la productora El Corral de l’Humor que el contracta. La segona temporada del programa va costar 247.133,80 euros. Tampoc no se sap quan li paga Toni Soler per co-presentar Està passant. La CCMA va pagar a la productora de Soler, Minoria Absoluta, 1.649.163,58 euros per fer Està passant la temporada passada. La CCMA també ha contractat a El Corral de l’Humor, la productora de Lluís Jutglar (Peyu), perquè realitzi el programa El búnquer, a Catalunya Ràdio. El curs passat li va costar 160.000 euros. No se sap quants han anat a parar a la butxaca de Jair Domínguez, que el presenta conjuntament amb Peyu i Neus Rossell. I tampoc no se sap com s’han repartit Peyu i Jair Domínguez els diners que va pagar TV3 a El Corral de l’Humor per fer el programa especial “Bus Setmana de la Cultura 2020”, el passat mes de maig. Cada un d’ells ha cobrat 10.500 euros per fer un comentari d’un minut diari a El matí de Catalunya Ràdio. Per arrodonir les xifres, Domínguez va cobrar 300 euros pel monòleg que va fer a TV3 la nit de Cap d’Any.

L’humor de Peyu i Jair Domínguez pot costar, a més, fins a 90.000 euros si el Consell de l’Audiovisual de Catalunya acaba sancionant Bricoheroes per l’ús de publicitat indeguda. 90.000 euros que no pagarien ells sinó la CCMA.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides