Colau, sobre la xiulada: “Aquesta actitud no representa a la majoria”

L'alcaldessa de Barcelona ha demanat que cap "actitud sectària espatlli la convivència"

Jordi Cuixart i Ada Colau a les Festes de Gràcia
Jordi Cuixart i Ada Colau a les Festes de Gràcia

El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a l'inici de les Festes de Gràcia

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha compartit la seva reflexió sobre la xiulada que va rebre en l’inici de les Festes de Gràcia, la qual li va impedir parlar durant alguns minuts, fins que el pregoner i president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, va intervenir. Com a resposta als fets, Colau ha publicat un missatge a través d’Instagram i de Telegram a favor de la pluralitat i la diversitat, considerant que l’actitud de no deixar-la començar el discurs “no representa a la majoria de graciencs i gracienques ni a la majoria de barcelonins i barcelonines”.

“Hi ha gent que és independentista i gent que no ho és. I jo, com a alcaldessa, estic molt orgullosa d’aquesta diversitat (…). No deixem que cap actitud sectària espatlli aquesta convivència“, ha demanat la líder del Govern municipal. Colau ha posat com a exemple la relació que manté amb Cuixart, amb qui tot i tenir “posicions polítiques diferents, ha crescut un afecte personal”, i ha assenyalat que aquesta és la societat en la qual creu.

L’alcaldessa ha admès que “és normal i saludable tenir una ciutadania mobilitzada i crítica”, però ha assegurat que “la insistència en no deixar-me ni començar el discurs” no li havia passat abans. La publicació, amb diverses imatges de Colau i Cuixart junts com a mostra de la bona relació que mantenen, ha conclòs amb un missatge molt clar:  “Visca la Barcelona orgullosament diversa!”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides