Les farmàcies s’ofereixen com a punts de vacunació

Destaquen la seva "proximitat i accessibilitat", així com la "relació de confiança" que estableixen amb els usuaris

Farmàcia de Barcelona
Farmàcia de Barcelona

Farmàcia de Barcelona

La Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC) s’ha ofert a què els seus establiments s’incorporin als punts de vacunació contra la covid-19 del sistema sanitari català, amb la voluntat d’augmentar el percentatge de població immunitzada.

La FEFAC defensa que la “capil·laritat, proximitat i accessibilitat” de les farmàcies les converteixen en llocs “idonis” per a la vacunació, sobretot perquè els usuaris hi assisteixen amb freqüència i els professionals estableixen una “relació de confiança” amb ells. Aquesta reivindicació, però, no és nova. El sector fa anys que demana formar els seus professionals i disposar dels mitjans necessaris per poder col·laborar en campanyes com la de la grip.

Segons la federació, els recursos que poden oferir les farmàcies estan infrautilitzats i, tenint en compte la situació límit que viuen els centres sanitaris, la seva col·laboració podria ser de gran ajuda.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides