Un error al sistema de cites per vacunar-se cancel·la l’hora d’algunes persones

Ha afectat els menors de 65 anys que han passat la covid fa dos mesos o més i que, des d'aquest dijous, ja poden rebre el vaccí

Campanya de vacunació
Campanya de vacunació

Sanitàries vacunant contra la covid-19

Aquest divendres, a causa d’un error al sistema que gestiona les cites per vacunar-se, les persones que ja han passat la covid i havien demanat hora aquesta setmana han rebut un missatge cancel·lant-los la cita. En ell, s’explica que el motiu és que ja han donat positiu en un test i se’ls avisa que seran citats més endavant.

Salut ja ha confirmat que es tracta d’un error que estan solucionant, i ha assegurat que tothom qui hagi rebut el missatge en rebrà un altre per confirmar el dia, l’hora i el lloc on havien demanat vacunar-se.

Precisament, aquest dijous, un dia abans que sorgís l’inconvenient, Salut ha canviat el protocol  de vacunació, permetent que els menors de 65 anys que han passat la covid fa dos mesos o més puguin vacunar-se. Fins ara, se n’havien d’esperar sis.

Un altre canvi en el protocol sanitari és que els nens que estiguin vacunats no hauran d’aïllar-se si algun company de classe és positiu per covid, segons ha publicat La Vanguardia aquest divendres. La mesura afectarà els majors de 12 anys, l’edat mínima amb autorització per vacunar-se, i en el cas dels adults ja s’aplicava. Aquells nens que no s’hagin vacunat, però, sí que hauran de confinar-se quan es detecti un positiu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides