Cap mort per covid-19 durant les darreres 24 hores a Catalunya

Salut notifica 80 persones hospitalitzades menys, i la incidència acumulada a set dies ja està per sota de 200

Façana de l'Hospital del Mar de Barcelona
Façana de l'Hospital del Mar de Barcelona

L'Hospital del Mar de Barcelona

El Departament de Salut ha notificat aquest divendres 2.351 nous contagis de covid-19, sumant un total de 936.181 casos des que va començar la pandèmia, però no ha registrat cap mort durant les darreres 24 hores. D’aquesta manera, les defuncions registrades des del març del 2020 es mantenen en 22.980.

La pressió hospitalària continua sent elevada, tot i que aquest divendres el nombre de pacients ingressats ha disminuït notablement. Segons les dades de Salut, hi ha 1.710 hospitalitzats a causa del virus -80 menys que el dijous-, dels quals 541 es troben a les UCI -18 menys-.

Pel que fa als indicadors epidemiològics, segueixen la tendència a la baixa encara que la velocitat de transmissió (Rt) es manté, com aquest dijous, en 0,76. El risc de rebrot (EPG) disminueix 29 punts, situant-se en 357, mentre que la incidència acumulada a set dies ja està per sota de 200, concretament a 196,47 casos per cada 100.000 habitants.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides