Salut obre la vacunació sense cita prèvia als més grans de 12 anys

Catalunya ha rebut prop de 500.000 vacunes de Pfizer i aviat n'arribaran 150.000 de Moderna

A partir d’aquest dimarts, el Departament de Salut obre la vacunació sense cita als més grans de 12 anys. De moment, només durant aquest mes d’agost. Les persones que vulguin vacunar-se sense cita ho podran fer als punts de vacunació des de les quatre de la tarda fins a les vuit del vespre.

També podran rebre la segona dosi els que la necessitin, sense demanar hora, a qualsevol dels punts de vacunació del país. L’objectiu és facilitar la tornada a l’escola, sobretot amb la variant delta, que és més contagiosa.

La mesura arriba després que les últimes setmanes Salut hagi detectat que menys persones demanaven cita per vacunar-se i que, de les que ho feien, algunes no s’hi presentessin. Pel que fa a les dosis de vacunes disponibles, Catalunya n’ha rebut aquesta setmana prop de 500.000 de Pfizer, i en els propers dies n’arribaran prop de 150.000 de Moderna.

Aquest dimarts Catalunya ha arribat al 70% de la població de més de 16 anys vacunada amb pauta completa. Aquest dimecres farà una setmana que el Govern va obrir la vacunació als joves d’entre 12 i 15 anys, i d’aquest col·lectiu ha rebut la primera dosi el 16%.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides