Cunillera demana “serietat” a la Generalitat sobre l’aeroport del Prat

La delegada del govern espanyol es mostra convençuda que la UE donarà el vistiplau al projecte

La delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera

La delegada de govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha defensat aquest dimarts que les administracions implicades en l’ampliació de l’aeroport del Prat han de treballar “amb serietat i rigor” per construir un projecte eficaç i sostenible mediambientalment.

Ho ha dit en resposta a una pregunta que li han fet en una roda de premsa, en què li han plantejat les suposades reticències del govern de la Generalitat sobre ampliar la tercera pista i afectar l’estany de la Ricarda. En aquest sentit, ha avisat que “hi ha un moment en què tothom pot tenir la seva opinió, però les opinions han de ser per construir un futur”.

“Tots sabem que necessitem un aeroport competitiu”, i ha assegurat que el que va acordar el Govern la setmana passada en una reunió entre el seu vicepresident, Jordi Puigneró, i la ministra de Transports, Raquel Sánchez, va ser impulsar el projecte d’Aena, que inclou ampliar aquesta pista.

D’altra banda, la delegada del govern espanyol es mostra convençuda que la UE, que és qui té la darrera paraula, donarà el vistiplau al projecte.

(Visited 90 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari