La desfeta de Laporta en els vídeos de TV3 mana a la xarxa

Joan Laporta votant en la jornada d'eleccions presidencials del FC Barcelona
Joan Laporta votant en la jornada d'eleccions presidencials del FC Barcelona

Des que Joan Laporta va desfer qualsevol opció de mantenir a Leo Messi al Barça, per les xarxes ha circulat amb molta força el minut de ‘glòria’ del debat electoral de TV3 on va deixar molt clar que ell, i només ell, podia aconseguir la continuïtat de Messi. Amb aquesta supèrbia i estil supremacista inconfusibles, Laporta va elaborar una teoria de la continuïtat que, amb la perspectiva del temps, deixa veure quanta imaginació, mentida i teatre se li pot fer a una campanya.

Tant Víctor Font com Toni Freixa, especialment aquest últim, van deixar molt clar que, veient la situació econòmica i financera, a Messi només se li podria fer una oferta molt a la baixa; que se li demanaria gairebé un gest de barcelonisme per continuar. Laporta disposava llavors de la mateixa informació que la resta dels candidats, incloent-hi la perspectiva d’ingressos zero d’explotació de tota la temporada 2020-21 a causa de la pandèmia.

En un especial de TV3 sobre Messi i la postura dels candidats, davant d’un maniquí amb la samarreta del jugador, la part en què Freixa diu que “el Barça està fins i tot per sobre de tu” abans de besar el escut, va ser eliminada en el muntatge. En canvi, sí que va ser emesa la part en la qual Laporta li deia “et faré una oferta que no podràs rebutjar”. Veient la desfeta de la gran promesa electoral de Joan Laporta, tots aquests vídeos estan circulant per la xarxa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides