Josep Rull se suma als opositors a l’ampliació de l’aeroport del Prat

L'exconseller demana no esperar a la negativa de la Comissió Europea per protegir la Ricarda

Josep Rull

L’exconseller de Territori i Sostenibilitat Josep Rull s’ha mostrat contrari a allargar la tercera pista a l’aeroport del Prat i ha apuntat que no és una condició necessària perquè pugui ser un hub. En una entrevista a Catalunya Ràdio, ha assegurat que sí que són necessàries una terminal satèl·lit i la connexió ferroviària amb Reus i Girona però no l’ampliació de l’aeroport, que a més afectaria l’espai natural de la Ricarda.

En aquest punt, Rull ha apostat per preservar aquesta zona i ha remarcat que no cal esperar que arribi la negativa de la Comissió Europea al projecte per protegir-la. D’altra banda, ha avisat que és “altament improbable” que les instal·lacions arribin a ser un hub mentre siguin dins la xarxa d’AENA. De fet, ha afirmat que AENA ha convertit l’aeroport en “la T5 de Madrid”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides