Què li han retret a Jair Domínguez molts seguidors seus?

Jair Domínguez amb una estrella de mar al cap

Que es retratés amb una estrella de mar i un pop al cap i pengés les fotos al seu perfil d’instagram aquest dilluns 2 d’agost. El presentador d’un grapat de programes i espais de Catalunya Ràdio i TV3 té 76.000 seguidors en aquesta xarxa social. Molts li van retreure la seva acció amb l’estrella de mar. “Molt malament! No es poden treure de l’aigua, es moren”, es va queixar una usuària que es presenta com La señora de Santako en veure’l amb l’estrella de mar al cap. Borja RS li va recordar que “Les estrelles de mar no es toquen”. Joan Salvador Agustí s’hi va afegir: “No es poden tocar i molt menys treure de l’aigua. Estan protegides. Fa anys en quedaven molt poques. Ara la seva població s’ha recuperat molt però instagram i el seu postureig acabarà amb elles”. I Victòria FB el va renyar, com molts d’altres: “Aquest cop t’has equivocat, Jair”.

La foto amb el pop al cap, feta dalt d’una barca, també va rebre queixes dels seguidors de Domínguez. “Deixa el pop en el seu hàbitat!! El mataràs!!”, exigia Eva Sabater. Antònia Torras li deia que “no fa gràcia. És una vida”. “Final de festa d’en Joel Joan”, comentava Cesc Pons, en al·lusió al vídeo que va penjar l’actor al seu instagram on apareixia també dalt d’una barca amb clars símptomes d’haver begut massa o haver pres algun tipus de droga. Bertu li va fer un advertiment: “Vigila que fas propaganda de birra indeguda”, en referència a l’expedient del Consell de l’Audiovisual de Catalunya que ha detectat infraccions publicitàries greus al programa Bricoheroes, que fa juntament amb Peyu, i que ha estat eliminat de la programació d’estiu de TV3 per aquest motiu.

Malgrat les crítiques, les dues fotografies de Jair Domínguez van tenir molts “m’agrada”: 8.791 la de l’estrella de mar i 13.400 la del pop.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides