Quin candidat a eurodiputat ha carregat contra l’ampliació de l’aeroport del Prat?

L'exministre de Finances grec, Yanis Varoufakis
L'exministre de Finances grec, Yanis Varoufakis

L'exministre de Finances grec, Yanis Varoufakis

L’exministre de Finances grec, Yanis Varoufakis. El també cofundador del Moviment per la Democràcia a Europa 2025 (DiEM25, per les seves sigles en anglès) ha publicat un article al seu web criticant durament l’ampliació de l’aeroport de Barcelona i els que ho volen fer realitat. Segons ha escrit, troba “punyent” que el Govern “no perdi l’oportunitat d’augmentar el dany ambiental” per satisfer i atendre “els empresaris, que busquen munyir els diners públics per emplomallar els seus nius mentre destrueixen els últims santuaris de vida silvestre prop de les nostres ciutats”.

“En comptes de trobar projectes verds per finançar (que creïn llocs de treball verds de bona qualitat i ajudin en la lluita per revertir el dany que hem infligit al medi ambient), utilitzaran els diners per expandir l’aeroport (per cimentar la reserva de vida silvestre adjacent i per erradicar els flamencs de manera que hi hagi més avions que puguin fer volar humans amb freqüència)”, ha criticat Varoufakis.

L’exministre grec ha tancat l’article afalagant la lluita dels ajuntaments contra l’ampliació de l’aeroport, posant com a exemple la tasca de l’Ajuntament de Barcelona. Per Varoufakis, el municipalisme és la institució que lidera “la lluita per protegir la vida silvestre dels vàndals governamentals i comercials“.

“Davant d’aquesta aliança d’idiotes malvats (govern espanyol, govern català i ‘interessos’ empresarials), només una institució es manté en peu: l’Ajuntament de Barcelona. Els progressistes han de donar-los suport. Si l’Ajuntament perd aquesta batalla, la humanitat perd. I si guanya l’Ajuntament, el municipalisme haurà demostrat que probablement sigui l’últim recurs de la humanitat i de l’entorn”, sentencia Varoufakis.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Quin candidat a eurodiputat ha carregat contra l’ampliació de l’aeroport del Prat?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.