Descoberts més paranys dels interessos de Laporta a Israel

El viatge no va servir ni per aconseguir patrocinadors ni per tancar partits amistosos

Joan Laporta amb el president d'Israel, Isaac Herzog
Joan Laporta amb el president d'Israel, Isaac Herzog

El Barça de Joan Laporta, que va gastar-se uns bons diners en organitzar un viatge a Israel per a aconseguir patrocinadors i tancar amistosos amb el grapat d’amics empresaris d’aquell país, va tornar sense haver avançat en cap direcció i, a més, amb l’anul·lació d’un amistós de pretemporada.

Sembla ser, segons ha explicat el diari ARA, perquè des de la presidència del club es va gestar un embolic. “Tot plegat es va frustrar quan Comtec Group va descobrir que el Barça negociava en paral·lel la disputa d’un segon amistós a Israel amb uns intermediaris propers al president del Beitar Jerusalem, Moshe Hogeg, i es va negar a perdre l’exclusivitat de la visita culer per culpa d’una empresa rival. Comtec Group va condicionar el Vilarreal-Barça, un partit que agradava molt als tècnics, al fet que el club blaugrana no aprofités el viatge per organitzar un altre compromís amb un altre proveïdor. L’entitat no va acceptar el tracte”.

I això que el club va tenir ofertes per anar als EEUU com el Femení. Es va acabar d’embolicar després de tancar-se finalment un amistós amb el Beitar Jerusalem, un club conegut per ser el preferit de la dreta i per la ideologia antimusulmana dels seus aficionats radicals. “Aquesta vegada la negociació havia de ser senzilla perquè els dos principals interlocutors, Joan Laporta i Moshe Hogeg, es coneixien bé. Hogeg ha invertit últimament en criptomonedes i va tenir una empresa, Sirin Labs, de la qual l’actual president del Barça va ser conseller”.

L’anunci va aixecar protestes des de Palestina i, “segons fonts del mateix Barça, diversos actors polítics també van pressionar en privat perquè no es disputés. L’Associació Palestina de Futbol ho va fer públicament en forma de carta. Haver tirat endavant el matx hauria ferit el poble palestí, però sobretot hauria suposat quasi un insult per a Comtec Group, organitzador del partit dels Legends a Tel Aviv amb el qual el club i Laporta no estan disposats a enemistar-se en un moment de necessària expansió comercial. I és que, si s’hagués jugat el Beitar-Barça, la irritació de Comtec Group hauria sigut encara més forta que la que va tenir quan va veure que el club blaugrana insistia en plaure a l’empresa amiga de Hogeg”, segons la versió del diari.

De res no va servir, doncs, el dineral que va costar dur l’equip dels Legends al Barça per acabar en res, ni un amistós ni un patrocinador i, a més, per culpa d’un rerefons d’interessos econòmics que es van amagar sota filigranes polítiques.

(Visited 204 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Feu un comentari