Quin regidor de Barcelona no vol turistes?

Jordi Rabassa, regidor de Ciutat Vella de Comú Podem ha reaccionat en contra de l’acord per ampliar l’aeroport dient que el que cal és reduir turistes.

En una piulada a tuiter, aquest regidor qualifica de “vergonya” l’acord assolit en una reunió bilateral entre els governs català i espanyol. “Barcelona no necessita més turistes. Al contrari, és imprescindible que n’hi hagi menys i per això no necessitem més aeroport”.

A més a més, posa en dubte que existeixi l’acord, tal i com els dos representants governamentals van expressar-ho en públic. “Si l’acord és cert és una notícia nefasta per Barcelona”, conclou el regidor.

Aquest acord va ser ratificat per Jordi Puigneró (a esquenes de Pere Aragonès) i Raquel Sánchez i representarà, si s’acaba fent, una inversió de 1.700 milions d’euros. No obstant, tot dependrà d’Europa, que serà qui tingui l’última paraula.

Ara per ara, En Comú-Podem, la CUP i ERC són els tres partits que s’han mostrat contraris a l’ampliació de l’aeroport. En Comú Podem forma part del Govern espanyol, mentre que Esquerra presideix el govern català.

Totes tres formacions ja han convocat una manifestació a Barcelona pel 19 de setembre. Així mateix, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, també ha fet sentir la seva veu i no ha estat tan radical com la del seu regidor de Ciutat Vella. Per ara, Colau ha demanat a Pedro Sánchez i Pere Aragonès que s’ho pensin dos cops abans de tirar endavant aquesta ampliació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Quin regidor de Barcelona no vol turistes?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides