Per què s’enganxa Albano-Dante Fachín amb un altre exdiputat?

Albano-Dante Fachín, a TV3
Albano-Dante Fachín, a TV3

José Rodríguez, l’exdiputat i càrrec d’ERC a la Generalitat conegut a les xarxes per l’àlies Trinitro, ha afirmat que Albano-Dante Fachín ha acabat a Junts: “Les cares visibles dels Comuns el 2017 acaben unes (Lluís Rabell) amb el PSC i altres (Albano) amb Junts. Parlem de la fuga de quadres del PSC, però la de Comuns també tela… després podem parlar de la deriva de cadascú, i de cada personatge, si voleu”.

Aquest ha estat el seu comentari a la molt comentada foto de la paella que han compartit fora d’Espanya Fachín, Pilar Rahola, l’expresident Carles Puigdemont, el vicepresident Jordi Puigneró, entre altres celebritats de la política catalana. Una foto on, per cert, es veu que no mantenien les mesures recomanades per la Generalitat per evitar el contagi de la covid com la mascareta i la distància.

“Es veu que la beguda d’aquest estiu és el cafè amb llet ben ofegat en ratafia, pres en companyia a una casa rural de la Catalunya Nord”, ha ironitzat en un altre tuit Rodríguez, usant el nom de la publicació que editava anys enrere Fachín, Cafè amb llet.

Fachín li ha respost que “no «acabo» a Junts. Ahir vaig anar a veure gent de Junts que està patint repressió de l’Estat. Igual que ho he fet amb gent d’ERC. I així ho seguiré fent”. L’exlíder de Podem Catalunya ha afegit que “a diferència de tu, no tinc ni carnet de militant ni bon càrrec públic de partit. Apa, a fer feina”.

Rodríguez, exPSC i una de les figures que va saltar a la primera línia política catalana des de l’entitat Súmate durant els anys del procés, li ha respost que “crec que he cobrat tant de temps un sou per càrrec públic com tu. Així que no acabo d’entendre la coletilla. Per altra banda, si no ets a Junts i la foto és ben innocent, no entenc el to de la teva resposta, ni que ho facis d’aquesta manera. Ni que et sentis tan ofès”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides