Detenen els presumptes autors de l’atac homòfob a la platja de Somorrostro de BCN

Els fets van passar la matinada del 29 de maig quan un grup de joves que estaven a la platja van ser brutalment agredits pels detinguts, únicament per la seva orientació sexual, en tractar-se quatre d’elles de persones homosexuals.

Es descarta que els detinguts formin part de grups extremistes violents que promoguin aquest tipus d’accions.

La denúncia de les víctimes, les declaracions dels testimonis que van presenciar els fets i la recollida de les imatges que van captar l’agressió ha estat fonamental per la investigació que ha culminat avui amb la detenció d’aquestes tres persones.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides