Quin polític ha passat la covid d’amagat?

Josep Bou
Josep Bou

Josep Bou, líder del PP a Barcelona, ha passat la covid-19 d’amagat. Malgrat que les persones de la seva edat -66 anys- ja haurien d’estar vacunades, tot sembla indicar que Bou hauria preferit no rebre la vacuna.

L’absència de Bou a diverses reunions a l’Ajuntament de Barcelona va fer saltar l’alarma entre els seus mateixos companys de grup municipal, ja que el regidor sempre havia fet les trobades presencials, descartant les videoconferències, que més o menys han fet servir els regidors i treballadors de l’Ajuntament.

El també empresari forner va tenir algun problema respiratori durant el darrer plenari municipal del divendres 23 de juliol. Això va fer sospitar que podria haver passat la covid, però ell no ho ha fet públic. Diversos col·laboradors seus van fer arribar que la desaparició sobtada de reunions es devia al fet que s’havia contagiat.

A diferència de molts polítics que han fet públic el fet d’haver contret i passat la covid, Bou ho ha volgut mantenir en secret. Males llengües asseguren que Bou ha mantingut en privat posicions negacionistes i s’hauria mostrat partidari de no vacunar-se.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Quin polític ha passat la covid d’amagat?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides