Platja d’Aro vol continuar amb el toc de queda per evitar “un efecte crida”

L'alcalde Maurici Jiménez avisa que durant l'estiu tenen una mitjana d'ocupació al carrer de gairebé 100.000 persones

El Govern demanarà aquest dimecres al TSJC allargar una setmana més el toc de queda als llocs amb més incidència de la pandèmia. A partir de la setmana que ve, però, alguns municipis ja no estaran afectats per la mesura perquè tenen una situació sanitària més controlada. És el cas, per exemple, de Platja d’Aro. L’alcalde de població, Maurici Jiménez, ha demanat però en una entrevista a RAC1 que es mantingui el toc de queda.

Jiménez ha explicat que durant la temporada turística tenen una mitjana d’ocupació d’entre 90.000 i 100.000 persones i que el confinament nocturn els facilita la tasca d’enviar tothom cap a casa i evitar aglomeracions difícils de controlar.

L’alcalde de Platja d’Aro admet que han estat flexibles amb les persones que no complien el confinament nocturn “per no ser excessivament negatius amb la gent que ve a gaudir de les vacances”. Ara, però, tem un efecte crida entre tots els que busquen allargar la festa.

Jiménez celebra que les dades del coronavirus hagin donat una treva a la població, però recorda que l’hospital de referència, el de Palamós, està al 100% d’ocupació.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides