Un accident mecànic és la principal hipòtesi del gran incendi de Queralt

Els Bombers continuen treballant sobre el terreny per extingir el foc, que des d'ahir dilluns està controlat

La principal hipòtesi amb què treballen els Agents Rurals sobre l’origen de l’incendi de la Conca de Barberà i l’Anoia és que hagi estat un accident mecànic. El cap de l’àrea regional dels Agents Rurals de Tarragona, Cándido Rincón, ha explicat a l’ACN que, tot i que la investigació no està tancada, “la intencionalitat té molt poca força i estem treballant en un possible accident mecànic, que pot ser molt variat, un tub d’escapament, un cotxe o un tractor”. Tot i això, admet que és difícil acabar determinant exactament el tipus de vehicle que va provocar el foc.

Els Bombers van donar per controlat l’incendi aquest dilluns al vespre, però una cinquantena d’efectius segueixen vigilant la zona. Els Agents Rurals es troben aquest dimarts fent tasques d’investigació sobre l’origen del foc, que va iniciar-se al costat del voral de la carretera C-241, a Santa Coloma de Queralt.

Els Bombers segueixen treballant sobre el terreny per poder donar l’incendi per extingit en els pròxims dies. Una cinquantena d’efectius terrestres i dues dotacions aèries es troben aquest dimarts fent tasques de control i remullant el perímetre amb l’objectiu d’evitar cap represa del foc. Els efectius se centren a vigilar les fumeroles i els punts calents.

(Visited 153 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari