Mediapro aconsegueix en un mes tres contractes de la CCMA per uns 671.000 euros

TV3 ha encarregat a l’empresa de Roures i Benet el lloguer d’unitats mòbils, motxilles 5G i suport tècnic al programa ‘Com si fos ahir’

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha firmat tres contractes amb empreses del grup Mediapro, de Jaume Roures i Tatxo Benet, entre el 21 de juny i el 22 de juliol, per un valor aproximat d’uns 671.000 euros. El contracte més car és el que es va formalitzar el 21 de juny entre la CCMA i Servicios Audiovisuales Overon pel  “lloguer en permanència, 24 hores 365 dies, de dinou equips de transmissió en directe o diferit de continguts audiovisuals, mitjançant un canal de transmissió IP resultant de l’agregació d’un mínim de sis línies mòbils de dades 5G. L’equip serà referenciat com a Motxilla 5G; així com de 22 sistemes de recepció que s’han d’instal·lar als estudis de la CCMA SA que garanteixi la recepció simultània de les dinou unitats de motxilles permanents i les possibles motxilles ocasionals”. Té una durada d’un any prorrogable a un altre més. Cada anualitat costa 200.192 euros, que, amb l’IVA, puja fins els 242.232 euros. Per les dues anualitats rebria 484.464 euros.

+L’altre encàrrec que acaba d’aconseguir de la CCMA aquesta empresa del grup Mediapro és pel “lloguer d’unitats mòbils d’alta definició (HD), amb capacitat fins a sis càmeres (inclòs) i un sistema per emmagatzematge i repetició de jugades per a les seves produccions, a l’àmbit territorial”. Aquest contracte, formalitzat el 22 de juny, es comparteix amb cinc empreses més, i el seu valor estimat és de 800.000 euros, sense incloure l’IVA. Amb l’IVA inclòs s’aproparia al milió d’euros (968.000). Si les sis empreses es reparteixen equitativament aquesta partida, a Servicios Audiovisuales Overon li correspondrien 161.333 euros.

Mediaproduccion, també del grup Mediapro, va formalitzar el 23 de juny amb la CCMA un altre contracte. En aquest cas, pel “servei de desenvolupament i aplicació de continguts per a dispositius mòbils que formen part de l’ambientació del programa Com si fos ahir (5a temporada). L’import d’aquest encàrrec és de 24.792,90 euros, IVA inclòs. Totes aquestes dades procedeixen del Registre de Contractació Pública de la Generalitat. Del darrer no se’n dona detalls de les ofertes, les puntuacions i els informes tècnics. En aquests apartats es diu que en consulti la documentació adjunta. La documentació adjunta és un pdf en el qual, sota el títol de “Contracte” només hi ha un full de vuit línies en el qual Jaume Roures, com a “representant legal” de Mediaproduccion, accepta l’adjudicació.

En total, doncs, en un sol mes, la productora Mediapro ha firmat uns acords pels quals ingressarà 670. 590 euros de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Si manté aquest ritme d’ingressos, tancarà 2021 amb una entrada de diners procedents de la CCMA similar a la de l’any passat, que va ser de 8,3 milions d’euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides