El Suprem no decidirà si els indults són legals o no fins a la primavera

Els magistrats descarten pronunciar-se aviat sobre els recursos contra la mesura de gràcia als líders del procés

Judici a l'1-O al Tribunal Suprem
Judici a l'1-O al Tribunal Suprem

Els magistrats descarten pronunciar-se aviat sobre els recursos contra la mesura de gràcia. El Tribunal Suprem no decidirà si els indults als líders independentistes són legals fins a la primavera. Segons publica La Vanguardia, els magistrats descarten poder resoldre aviat els recursos contra la mesura de gràcia.

El diari explica que els terminis de la tramitació dels indults i els seus recursos impedeixen anar per feina. Per una banda, perquè primer han de passar dos mesos perquè tothom qui ho vulgui presenti les objeccions contra la mesura.

De moment, hi ha 45 recursos, però se n’esperen un centenar. Després, el Suprem haurà de decidir si els accepta. Serà llavors quan podran començar a deliberar sobre si els indults estan ben concedits. Podrien començar a mirar-s’ho al febrer, i la sentència arribaria a l’abril.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “El Suprem no decidirà si els indults són legals o no fins a la primavera”

  1. Como trabajan estos del Supremo, hasta primavera, no pueden dar un veredicto
    La justicia, no es lenta es como la RENFE del franquismo
    RENFE .Rogamos Empujen Nos Falta Electricidad
    NO COMMENT

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides