El mosso candidat de JxCat conrea les sospites sobre incendis creats per Espanya

Albert Donaire diu que "estan disposats a tot per destruir Catalunya"

Albert Donaire
Albert Donaire

Albert Donaire, agent dels Mossos d’Esquadra i número 39 de la llista que va presentar per Barcelona JxCat a les darreres eleccions al Parlament, ha conreat les sospites expressades per diversos independentistes que, el darrer cap de setmana, han suggerit i afirmat que Espanya és la responsable dels diversos incendis declarats darrerament a Catalunya.

Donaire, el rostre més conegut de la sectorial de l’ANC Mossos per la República, ha expressat sobre els comentaris que assenyalen Espanya que “sincerament, no ho trobaria estrany“.

“Estan disposats a tot per destruir Catalunya. I ho han demostrat al llarg de la història”, ha afegit aquest mosso, que va entrar a la llista de JxCat com a candidat aportat per Demòcrates, el partit que van fundar els independentistes d’Unió.

Quan un altre usuari ha comentat que “No crec que passés res si es descobrís que és veritat. Només recordar la Rambla”, referint-se a la responsabilitat que alguns independentistes atribueixen a l’Estat sobre els atemptats del 2017, Donaire ha respost: “Entre tants altres”.

Així mateix, el mosso i activista independentista s’ha fet ressò d’un altre comentari que troba que “aquesta cadena d’incendis sembla de tot menys accidental”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides