Un tall de llum massiu deixa sense servei milers d’abonats a Catalunya

640.000 persones han estat més de mitja hora sense electricitat, es desconeixen les causes o l'origen de l'avaria

Torres elèctriques
Torres elèctriques

Poca estona abans de les cinc de la tarda uns 640.000 abonats s’han vist afectades per un tall de llum generalitzat que ha afectat diferents zones de Catalunya i Espanya. Sembla que entre les poblacions afectades es troben Barcelona, Girona, i Ripollet, entre altres. Arreu d’Espanya de moment s’han detectat talls a Madrid, Andalusia, Aragó, Extremadura o Navarra.

Segons les primeres informacions, l’avaria es tractaria en una línia de molt alta tensió de 400.000 volts, de Xarxa Elèctrica Espanyola. De moment es desconeix l’origen o les causes del tall i en alguns punts del territori el servei ja ha tornat a la normalitat. Protecció Civil ha informat de la situació a Twitter.

Protecció civil ha informat que la incidència s’ha degut a un problema a la xarxa de transport de Red Electrica. Segons Endesa, les proteccions han actuat correctament per evitar una caiguda total del sistema.

(Visited 117 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari