Les reticències a fer-se fotos amb Carles Puigdemont

L’independentisme està vivint una nova etapa després de la concessió dels indults. El sentiment és agredolç, perquè la mesura pot donar un missatge de passar de pàgina, de mort d’una era que no interessa transmetre a l’independentisme. Però també implica una inevitable càrrega emocional positiva en veure els presos al carrer, ajuntant-se amb les famílies i els companys, movent-se lliurement per on volen.

Però, malgrat això, des de Waterloo, l’expresident de la Generalitat i líder de JxCat, Carles Puigdemont, està veient com part dels indultats tenen enormes reticències a fer-se fotos amb ell o, si més no, a fer-se’n moltes. I és que, segons apunten des de l’independentisme, alguns dels presos guarden un cert rencor a Puigdemont per l’actitud i els retrets que ha mantingut amb part d’ells mentre estaven tancats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides