Darias anuncia una tercera dosi de reforç

La ministra de Sanitat no posa data encara a la injecció addicional contra la covid-19

La ministra Carolina Darias
La ministra Carolina Darias

Carolina Darias, la ministra de Sanitat, ha confirmat en declaracions a Onda Cero que s’administrarà una tercera dosi de reforç de les vacunes contra la covid-19 de Pfizer i Moderna, però ha afegit que el moment encara s’ha de determinar.

La titular de Sanitat també ha explicat que “hem subscrit, de la mà de la UE, un contracta amb Pfizer i Moderna”, després de manifestar que “tot sembla apuntar” que administraran la injecció addicional.

Darias, que s’ha compromès a aconseguir un “preu assequible” per a l’adquisició en farmàcies dels tests d’antígens, ha afirmat categòricament que “sense cap mena de dubte” els espanyols hauran de vacunar-se cada any.

Més de 25 milions de ciutadans espanyols, un 52,81% de la població, disposa de la pauta de vacunació completa, segons les dades oficial. 30.217.311 persones, un 63,7%, han rebut almenys una dosi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Darias anuncia una tercera dosi de reforç”

Deixa un comentari

Notícies més llegides