Protestes a Glovo de Barcelona per exigir la “laboralització dels riders”

Sindicalistes de Comissions Obreres (CCOO) s'han concentrat davant la seu barcelonina de l'empresa

Una cinquantena de sindicalistes de Comissions Obreres (CCOO) s’han concentrat aquest dijous al matí davant la seu de la plataforma de repartidors Glovo per exigir la “laboralització dels riders”.

Els manifestants han fet diversos parlaments davant les oficines de l’empresa exposant 10 reivindicacions “d’urgència”, entre les quals, hi ha l’elaboració de protocols de seguretat i prevenció contra l’assetjament sexual, la contractació directa dels repartidors, la finalització dels contractes temporals i els períodes de prova, l’habilitació de punts de càrrega per a mòbils i bicicletes, formació sobre seguretat viària i prevenció de riscos laborals, el reconeixement dels descansos, transparència en les nòmines, així com l’aturada dels acomiadaments.

Una delegació de tres sindicalistes de CCOO ha fet l’entrega de les demandes a personal de Glovo amb la voluntat que s’aprovin “al més aviat possible”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.