La justícia investiga el presumpte espionatge dels Mossos a la CUP

El cas pot afectar les relacions entre l'esquerra independentista i el Govern, que depèn dels anticapitalistes

Agent dels Mossos d'Esquadra
Agent dels Mossos d'Esquadra

Vuit mesos després que es presentessin dues querelles criminals per part de l’esquerra independentista contra una presumpta pràctica d’espionatge per part del Govern i els Mossos, aquestes han estat admeses pel jutjat d’instrucció número 3 de l’Hospitalet de Llobregat, que ha ordenat les diligències prèvies, segons ha avançat la Directa.

La primera querella va ser presentada per Alerta Solidària per suplantació d’identitat i revelació de secrets en nom de Lluna Berlanga, portaveu del col·lectiu juvenil La Forja. Segons van denunciar, hi havia diversos correus en què s’havien fet passar per ella. La segona agrupa la resta de casos d’espionatge digital contra La Forja.

El recorregut judicial que puguin tenir aquestes querelles podria afectar les relacions entre el grup de la CUP i el Govern, que depèn dels anticapitalistes per mantenir la seva estabilitat parlamentària i la majoria independentista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “La justícia investiga el presumpte espionatge dels Mossos a la CUP”

Deixa un comentari

Notícies més llegides