Incendi a Santa Coloma de Queralt

De moment el foc ha afectat ja 153 hectàrees; també s'ha registrat un foc a Ventalló

Diversos incendis actius a Catalunya, un a Santa Coloma de Queralt i l’altre a l’altre a Ventalló. El foc més potent, que ha començat a primera hora d’aquesta tarda al municipi tarragoní de Santa Coloma de Queralt ha afectat de moment a unes 153 hectàrees de vegetació, la major part agrícola, segons una primera estimació del Cos d’Agents Forestals. Hi treballen 48 dotacions i dotze mitjans aeris.

Amb caràcter preventiu, els bombers han demanat el confinament del nucli de Sant Gallart. Els Mossos estan regulant el trànsit a les carreteres de les zones i continuen tallades a el transit la T-201, a Santa Coloma de Queralt, de quilòmetre 10 a l’27, i la C-241d, entre els quilòmetres 10 i 17.

Els bombers de la Generalitat també treballen en un incendi forestal a Ventalló (Girona) pròxim a la carretera GI-624. Els bombers treballen a la zona amb 16 dotacions terrestres i set mitjans aeris.

Es tracta del tercer incendi a la zona de l’Alt Empordà, després que l’incendi de Cap de Creus cremés 415 hectàrees i el de Torroella de Montgrí, al que segueixen treballant, ja hagi cremat 91 hectàrees.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides