Qui compara Pere Aragonès amb el dictador Franco?

Muntatge repiulat per Ramón Cotarelo

Ramón Cotarelo, el politòleg madrileny afí a l’expresident Carles Puigdemont que diu sovint el nom del porc d’ERC, ha comparat a Twitter diversos cops el president de la Generalitat, Pere Aragonès, amb el dictador Francisco Franco perquè TV3 emetrà aquesta setmana un documental titulat Pere Aragonès, el president més jove.

La pròxima emissió d’aquesta peça audiovisual, que la televisió pública difon com “un retrat polític i personal”, juntament amb els tuits de Cotarelo, han generat una cataracta de crítiques amb comparacions entre el president català i el dictador, d’algunes de les quals el politòleg s’ha fet ressò.

Cotarelo, que va formar part d’una llista electoral d’ERC, fa temps que carrega contra Oriol Junqueras i els altres dirigents de la formació, als quals acusa de controlar els mitjans públics de la CCMA. En aquest cas, preveu que “la televisió del règim” farà “propaganda de Franquet amb diners de tothom”.

D’aquest fet, però, no només culpa ERC, sinó també JxCat i el seu secretari general: “La màfia dels endollats d’ERC fent agitprop en favor del seu mig-líder. I així quatre anys més, gràcies a JxCat i al venut de Jordi Sànchez“.

Cotarelo s’ha queixat els darrers anys que té poca presència als mitjans de la CCMA per culpa d’ERC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Qui compara Pere Aragonès amb el dictador Franco?”

  1. El Cotarelo se ha dejado de tomar el TRIPI, hace tiempo, ya que sus neuronas están revolucionadas para que se hable de el.
    A por el TRIPI ya que se calmara y lo vera todo de color de rosa
    NO COMMENT

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides