Detenen el presumpte responsable de l’incendi de Castellví de Rosanes

El detingut està acusat d'un delicte d'incendi en grau de negligència greu

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home com a presumpte responsable de l’incendi forestal de la setmana passada a Castellví de Rosanes, que va cremar prop de 200 hectàrees. Els bombers van acabar d’extingir aquest foc dissabte al vespre.

El detingut està acusat d’un delicte d’incendi en grau de negligència greu. La investigació conjunta entre els Mossos i els Agents Rurals el va identificar a partir d’indicis que es van trobar al punt d’inici de les flames.

Es tracta d’un veí de la urbanització de Can Sunyer que l’hauria encès per una negligència mentre feia treballs de soldadura a menys de 500 metres de la massa forestal. La investigació dels Agents Rurals l’apuntava com la persona que hauria provocat el foc sense voler-ho.

L’incendi va quedar totalment extingit dissabte, després que els Bombers aconseguissin tenir-lo controlat dijous. Una cinquantena de veïns van haver de ser desallotjats per la proximitat de les flames i alguns jardins d’habitatges van quedar afectats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides