A quin director territorial d’Educació ha fet enfadar el conseller Josep González Cambray?

Al de Girona: Martí Fonalleras. L’ha substituït per Adam Manyé i s’ho ha pres molt malament. Ho explica en la carta que va distribuir fa uns dies, coincidint amb el seu relleu. “M’hagués agradat continuar però no ha estat possible”, diu a la carta, on explica que “el dilluns 31 de maig passat vaig tenir una entrevista amb la senyora Laia Cañigueral, secretària general de la Federació Regional de Girona d’Esquerra Republicana de Catalunya i actual Delegada de la Generalitat a Girona i em va comunicar que jo no tenia el perfil adient per seguir com a Director dels ST d’Educació a Girona i se’m va demanar la renúncia. Em va dir que venien dos anys de molta càrrega política, que caldrien moltes visites a alcaldes i ajuntaments, que s’havien de preparar les llistes electorals cara a les municipals de 2023 i jo no era la persona adequada”.

“Vaig manifestar reiteradament la meva voluntat de continuar fent aquesta feina, però ràpidament vaig entendre que des de la Federació Regional d’ERC a Girona no es volia que seguís, i el Conseller els ha escoltat”, segueix la carta. Fonalleras escriu que “tot això ho escric sense animus iniuriandi però ho faig perquè penso que “algú ho havia de dir”, perquè crec que hem de fer pedagogia i perquè hem de saber com funciona aquest país”. Pel que explica, el país funciona amb un departament d’Educació on els directors territorials es trien en funció de si serveixen o no per jugar un paper important en la confecció de les llistes electorals del partit que el controla. ERC, en aquest cas.

Amb tot, el director territorial cessat considera que “estic ben convençut que no se’m van donar les raons veritables i profundes de la meva destitució”. Fonalleras portava 40 anys treballant al Departament d’Educació i n’era director dels serveis a Girona des d’en feia tres. Té 65 anys i va ser regidor de Calonge en representació d’ERC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “A quin director territorial d’Educació ha fet enfadar el conseller Josep González Cambray?”

  1. Per la mateixa rao, a quantes persones, vas barrar dienlis que :
    no tenian el perfil adient per seguir al seu puesto i te les vas carregar, en la teva vida profesional
    NO COMMENT

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides