Guàrdia Urbana i Mossos buiden les platges catalanes pel toc de queda

Durant la primera nit de confinament nocturn a Catalunya s'han desallotjat prop de 2.000 persones

Festa a la platja

L’inici del toc de queda a Catalunya s’ha vist protagonitzat per botellades i les aglomeracions a diferents platges de Barcelona. Durant els primers minuts de confinament nocturn, passada l’una de la matinada, prop de 2000 persones estaven concentrades a la sorra xerrant, ballant i bevent alcohol. Un dispositiu policial conjunt de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra ha desfet les concentracions de gent a les platges i abans de les 2 h ja eren buides.

Desenes de furgons de la policia catalana i del cos local han participat en el dispositiu. Des de la fi del primer toc de queda, el mes de maig, platges com la de la Barceloneta han estat un dels punts calents de la ciutat pel que fa a l’incompliment de les mesures anticovid. Per això, per evitar que durant el desallotjament les persones es dispersessin pels carrers del barri, la policia ha bloquejat alguns dels accessos, prioritzant que marxessin pel passeig de Joan de Borbó. El desallotjament de la platja de la Barcelona s’ha fet sense incidents destacats.

Les aglomeracions a la platja malgrat el toc de queda, ha provocat malestar entre entitats i veïns de la zona, que reclamen més control per evitar aquesta concentració nocturna a l’espai públic. De fet, aquesta mateixa setmana els veïns han demanat una reunió urgent amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per abordar el “repunt d’inseguretat” a la ciutat. La majoria de veïns del barri insisteixen a tancar definitivament les platges cada nit del que queda d’estiu.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.