Quin candidat de JxCat demana diners als seus seguidors de Twitter com ho va fer Lola Flores?

Albert Donaire
Albert Donaire

El mosso independentista pertanyent a Mossos per la República, Albert Donaire

L’agent dels Mossos d’Esquadra i número 39 de la darrera llista de JxCat per Barcelona, Albert Donaire, ha demanat als seus seguidors de Twitter -un total de 55.100- que cadascun aporti 9 cèntims per ajudar-lo a fer front a les demandes civils interposades contra ell per part de membres de la Unió de Mossos per la Constitució (UMC) i sindicats policials.

“Només que cadascun dels meus seguidors aportés 9 cèntims, podria arribar a l’objectiu que necessito de moment, per poder-me defensar judicialment de les denúncies falses i la repressió i denunciar-ho tot! Us demano difusió i si podeu, aporteu quelcom”, ha escrit a Twitter l’agent que ha saltat a la fama durant els anys del procés com a portaveu del col·lectiu Mossos per la República. Donaire s’afegeix així a la llista d’independentistes que, imitant l’estil de Lola Flores -amb la popular frase de “si cada espanyol em donés una pesseta…”- demana diners als seus seguidors per fer front a causes judicials.

El mosso ha estat denunciat per l’excaporal del mateix cos, Inma Alcolea, per publicar una imatge amb el seu nom i cognoms, fet que li ha costat una demanda per revelació de secrets. L’agent també ha estat objecte de crítiques per haver entrat a les llistes de JxCat formant part del cos policial, i ha rebut denuncies per la seva agressivitat verbal com a activista independentista; en particular, pels tuits contra els sectors espanyolistes dels Mossos i els cossos policials espanyols.

Abans que Donaire iniciés la seva campanya de micromecenatge el passat 21 de març -amb la qual ja ha recaptat 11.880 euros dels 15.000 que marca com a objectiu- l’excaporal Inma Alcolea va obrir el seu propi crowdfunding pel mateix motiu, per fer front a les demandes que el mosso independentista li ha interposat per presumpte assetjament.

(Visited 279 times, 1 visits today)

avui destaquem

4 comentaris a “Quin candidat de JxCat demana diners als seus seguidors de Twitter com ho va fer Lola Flores?”

Feu un comentari