Quin candidat de JxCat demana diners als seus seguidors de Twitter com ho va fer Lola Flores?

Albert Donaire
Albert Donaire

El mosso independentista pertanyent a Mossos per la República, Albert Donaire

L’agent dels Mossos d’Esquadra i número 39 de la darrera llista de JxCat per Barcelona, Albert Donaire, ha demanat als seus seguidors de Twitter -un total de 55.100- que cadascun aporti 9 cèntims per ajudar-lo a fer front a les demandes civils interposades contra ell per part de membres de la Unió de Mossos per la Constitució (UMC) i sindicats policials.

“Només que cadascun dels meus seguidors aportés 9 cèntims, podria arribar a l’objectiu que necessito de moment, per poder-me defensar judicialment de les denúncies falses i la repressió i denunciar-ho tot! Us demano difusió i si podeu, aporteu quelcom”, ha escrit a Twitter l’agent que ha saltat a la fama durant els anys del procés com a portaveu del col·lectiu Mossos per la República. Donaire s’afegeix així a la llista d’independentistes que, imitant l’estil de Lola Flores -amb la popular frase de “si cada espanyol em donés una pesseta…”- demana diners als seus seguidors per fer front a causes judicials.

El mosso ha estat denunciat per l’excaporal del mateix cos, Inma Alcolea, per publicar una imatge amb el seu nom i cognoms, fet que li ha costat una demanda per revelació de secrets. L’agent també ha estat objecte de crítiques per haver entrat a les llistes de JxCat formant part del cos policial, i ha rebut denuncies per la seva agressivitat verbal com a activista independentista; en particular, pels tuits contra els sectors espanyolistes dels Mossos i els cossos policials espanyols.

Abans que Donaire iniciés la seva campanya de micromecenatge el passat 21 de març -amb la qual ja ha recaptat 11.880 euros dels 15.000 que marca com a objectiu- l’excaporal Inma Alcolea va obrir el seu propi crowdfunding pel mateix motiu, per fer front a les demandes que el mosso independentista li ha interposat per presumpte assetjament.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

4 comentaris a “Quin candidat de JxCat demana diners als seus seguidors de Twitter com ho va fer Lola Flores?”

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.