Òmnium reuneix la plana major de l’independentisme i reclama unitat

Cuixart uneix Puigdemont, Junqueras i Gabriel en un sol acte de reivindicació de la unitat

Òmnium ha fet avui una crida a la unitat de l’independentisme en la commemoració del 60è aniversari de l’entitat. Ha estat en acte a Elna, a la Catalunya del Nord, que ha reunit Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i part del govern de l’1 d’Octubre. El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, ha reivindicat que aquesta imatge és un gran èxit de la societat catalana i ha insistit en la seva frase: “Ho tornarem a fer”.

“No en tinguem cap dubte, aquest acte de retrobament i tots els que vindran és una victòria. L’Estat espanyol no voldria veure’ns junts, perquè el que vol l’estat espanyol és dividir-nos. Tinguem-ho clar: en la nostra unitat en la diversitat hi ha la nostra victòria del futur”, els ha advertit Cuixart en l’única intervenció política que s’ha escoltat damunt l’escenari.

Un acte amb sorpresa inclosa: la reaparició de la dirigent de la CUP Anna Gabriel, que ha sortit de Suïssa tres anys després de marxar a l’exili.

Entre els assistents també hi eren l’actual president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el vicepresident, Jordi Puigneró, que han acceptat avui un paper més secundari. També hi era la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i representants dels partits independentistes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.