Òmnium reuneix la plana major de l’independentisme i reclama unitat

Cuixart uneix Puigdemont, Junqueras i Gabriel en un sol acte de reivindicació de la unitat

Òmnium ha fet avui una crida a la unitat de l’independentisme en la commemoració del 60è aniversari de l’entitat. Ha estat en acte a Elna, a la Catalunya del Nord, que ha reunit Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i part del govern de l’1 d’Octubre. El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, ha reivindicat que aquesta imatge és un gran èxit de la societat catalana i ha insistit en la seva frase: “Ho tornarem a fer”.

“No en tinguem cap dubte, aquest acte de retrobament i tots els que vindran és una victòria. L’Estat espanyol no voldria veure’ns junts, perquè el que vol l’estat espanyol és dividir-nos. Tinguem-ho clar: en la nostra unitat en la diversitat hi ha la nostra victòria del futur”, els ha advertit Cuixart en l’única intervenció política que s’ha escoltat damunt l’escenari.

Un acte amb sorpresa inclosa: la reaparició de la dirigent de la CUP Anna Gabriel, que ha sortit de Suïssa tres anys després de marxar a l’exili.

Entre els assistents també hi eren l’actual president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el vicepresident, Jordi Puigneró, que han acceptat avui un paper més secundari. També hi era la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i representants dels partits independentistes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides