Les ànsies de protagonisme de Borràs fan nosa

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, va explicar que després de perdre les eleccions del 14-F va escollir el càrrec a la cambra catalana abans que ser la vicepresidenta del Govern perquè volia mantenir la seva pròpia agenda política.

Ara, passats uns quants mesos a la presidència, el seu equip s’entesta a crear-li tot un reguitzell d’actes, convocatòries i estratègies per deixar clar que el seu càrrec ha passat de ser gairebé simbòlic a ser un lloc des d’on la seva titular vol fer política i, si pot, tenir una activitat institucional gairebé més pròpia d’una governant que d’una representant del poder legislatiu. Tant és així que fins i tot des de JxCat veuen amb preocupació que insti els grups parlamentaris a impulsar algunes propostes.

Laura Borràs no està disposada a permetre que res ni ningú li aixafi la seva imatge pública. I deu ser per això que, amb el que alguns a les xarxes consideren un atac d’egocentrisme de proporcions descomunals, es dedica sistemàticament a repiular tots els tuits que d’una manera o altra la lloen, la feliciten, la posen d’exemple i li llencen floretes de tota mena. En canvi, és molt complicat veure que interactuï amb els que la critiquen.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Les ànsies de protagonisme de Borràs fan nosa”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.