La gestió de Colau és el segon problema dels barcelonins, segons una enquesta de l’Ajuntament

Més de la meitat dels ciutadans consideren que és entre normal i molt bona, però alhora només la inseguretat els inquieta més

Acte d'Ada Colau
Acte d'Ada Colau

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, rep un suspens dels ciutadans per quart cop seguit en la darrera enquesta municipal, que situa ERC ampliant el seu avantatge sobre Barcelona en Comú en intenció de vot i el cap de files republicà, Ernest Maragall, com l’únic líder municipal que aprova, ja que rep un 5,5. Colau puja quatre dècimes en valoració, fins a un 4,7, la mateixa nota que el seu tinent d’alcaldia Jaume Collboni (PSC) i que la cap de files de JxCat, Elsa Artadi.

L’alcaldessa encapçala un consistori que genera una divisió d’opinions cada cop més marcada sobre la seva gestió, segons el sondeig municipal. Mentre que entre el 2015 i mitjans del 2018 la percepció que predominava sobre la gestió és que era bona o molt bona, sovint per sobre el 50% dels enquestats, i menys del 30% la considerava llavors dolenta o molt dolenta, durant els darrers tres anys aquests dos parers discrepants s’han equiparat.

En la darrera enquesta, un 44% considera que la gestió del govern de Colau és bona o molt bona, i un 13,7% la troba normal, mentre que un 39,2% conclou que és dolenta o molt dolenta. Malgrat aquest aprovat atorgat per més de la meitat dels ciutadans, els enquestats assenyalen la gestió de Colau com el segon problema més gran de la ciutat, només superat per la inseguretat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.