Ciutadans es molesta amb Albert Rivera pel seu apropament al PP

Albert Rivera va ser el centre i l’ànima de Ciutadans (Cs) des del seu naixement. Tant és així que molts dels que van marxar de la formació liberal durant els seus més de deu anys de lideratge dins el partit criticaven el seu presidencialisme, el seu hiperlideratge, i que ningú no pogués portar-li mai la contrària ni qüestionar els seus criteris.

Però, de la mateixa manera que un fulgurant ascens electoral el va col·locar com a figura alternativa de la dreta espanyola, la gran patacada que va patir a les darreres eleccions va acabar forçant la seva dimissió. “Em retiro de la política”, va dir, tot apuntant que seguiria militant a Ciutadans.

Però últimament Rivera discrepa del seu partit, no entén algun dels seus posicionaments i s’està apropant perillosament al Partit Popular (PP). Treballa per a ells a través d’un bufet d’advocats, participarà en un gran acte del partit de Pablo Casado i mai se’l sent criticar el PP. En canvi, ha plantat Cs en la seva convenció i els seus actes de celebració del 15è aniversari. Als despatxos de Cs estan més que molestos i, tot i que Albert Rivera va prometre no fer-ho, ja comencen a veure que acabarà canviant de partit.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Ciutadans es molesta amb Albert Rivera pel seu apropament al PP”

Feu un comentari