Catalunya entra en “risc màxim” de covid i la UE desaconsella viatjar-hi

En la darrera actualització del mapa que s'utilitza com a referent, entra en la categoria de risc més alta

Coronavirus

Catalunya ha entrat a la zona de màxima alerta pels contagis al mapa de la Unió Europea sobre la covid-19, segons les darreres dades del Centre Europeu de Prevenció i Control de Malalties publicades aquest dijous. L’1 de juliol el territori català es va tenyir de vermell després de superar els 150 casos per cada 100.000 habitants en els darrers 14 dies. Dues setmanes després, Catalunya ha passat al vermell fosc en superar els 500 casos per cada 100.000 habitants.

Entrar en aquesta àrea de màxim risc implica que la UE recomana no viatjar-hi. Catalunya és la tercera regió de la UE amb la incidència setmanal més alta de covid-19: 722 casos per cada 100.000 habitants en els últims 14 dies. Només estan per davant Kypros, a Xipre, amb 1.126 casos, i l’Algarve, a Portugal, amb 795.

La situació també ha empitjorat a altres parts de l’estat espanyol, com Castella i Lleó i Navarra, que han entrat a la zona de màxima alerta, mentre que la resta del territori de l’Estat es manté en vermell.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.