Advocades jutjades pel vincle amb ETA relaten les tortures i violència sexual de la Guàrdia Civil

Vuit advocats de l’esquerra abertzale acusats de fer d’enllaç entre ETA i els presos de la banda estan sent jutjats a l’Audiència Nacional en la causa coneguda com a “sumari 13/13”, iniciada per l’exjutge i actual ministre d’Interior Fernando Grande-Marlaska, a Bizkaia i Gipuzkoa l’any 2010.

Durant la declaració, dues de les lletrades acusades, Naia Zuriarrain i Arantza Zulueta, han assegurat que es van veure obligades a incriminar els seus companys per les tortures i violència sexual a les que havien estat sotmeses per part de la Guàrdia Civil.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

1 comentari a “Advocades jutjades pel vincle amb ETA relaten les tortures i violència sexual de la Guàrdia Civil”

  1. Y a estos elementos, no los juzgan y los meten en la carcel, por abusos sexuales e intento de violación
    Lo que hace un uniforme, derecho de pernada y……….
    NO COMMENT

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides