300.000 euros de multa per intentar pagar impostos només a Catalunya

Un empresari dipositava els pagaments a entitats amb què la Generalitat tingués un deute pendent, ja que no volia que l'Agència Tributària de Catalunya enviés els diners a Madrid

Agència Tributària
Agència Tributària

Hisenda reclama 300.000 euros a un empresari independentista que, indignat amb la retallada de l’Estatut, va decidir deixar de pagar els seus impostos a l’Agència Tributària espanyola. Andreu Bartolomé va començar a fer un “acte de reivindicació fiscal” per aplicar la sobirania fiscal que proposava l’Estatut, segons publica El Món.

Durant dos trimestres va pagar els seus impostos a l’Agència Tributària de Catalunya i en va informar posteriorment a l’espanyola. El tercer trimestre va deixar d’informar Hisenda, perquè va entendre que ja “s’havien assabentat” del que feia.

No satisfet, l’empresari va informar llavors a la Generalitat que no volia que els diners que els ingressava passessin a Madrid, que és el que ha de fer per llei l’Agència Tributària de Catalunya, “perquè els espanyols feien servir els diners per rescatar bancs”.

A partir de llavors, en no rebre informació de la Generalitat sobre on havia de pagar els diners si no volia que arribessin a l’Estat, l’empresari va iniciar un “treball de recerca” per esbrinar on tenia deutes la Generalitat. D’aquesta manera, feia transferències amb els impostos a escoles o altres institucions i presentava el comprovant a l’Agència Tributària de Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “300.000 euros de multa per intentar pagar impostos només a Catalunya”

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides