300.000 euros de multa per intentar pagar impostos només a Catalunya

Un empresari dipositava els pagaments a entitats amb què la Generalitat tingués un deute pendent, ja que no volia que l'Agència Tributària de Catalunya enviés els diners a Madrid

Agència Tributària
Agència Tributària

Hisenda reclama 300.000 euros a un empresari independentista que, indignat amb la retallada de l’Estatut, va decidir deixar de pagar els seus impostos a l’Agència Tributària espanyola. Andreu Bartolomé va començar a fer un “acte de reivindicació fiscal” per aplicar la sobirania fiscal que proposava l’Estatut, segons publica El Món.

Durant dos trimestres va pagar els seus impostos a l’Agència Tributària de Catalunya i en va informar posteriorment a l’espanyola. El tercer trimestre va deixar d’informar Hisenda, perquè va entendre que ja “s’havien assabentat” del que feia.

No satisfet, l’empresari va informar llavors a la Generalitat que no volia que els diners que els ingressava passessin a Madrid, que és el que ha de fer per llei l’Agència Tributària de Catalunya, “perquè els espanyols feien servir els diners per rescatar bancs”.

A partir de llavors, en no rebre informació de la Generalitat sobre on havia de pagar els diners si no volia que arribessin a l’Estat, l’empresari va iniciar un “treball de recerca” per esbrinar on tenia deutes la Generalitat. D’aquesta manera, feia transferències amb els impostos a escoles o altres institucions i presentava el comprovant a l’Agència Tributària de Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “300.000 euros de multa per intentar pagar impostos només a Catalunya”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.