Els serveis jurídics de la Generalitat avalen el toc de queda per municipis

El Govern decidirà les properes hores si demana al TSJC que aprovi la mesura del confinament nocturn

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha explicat aquest dimarts que l’informe del gabinet jurídic del Govern avala un toc de queda nocturn, però que estigui limitat a les zones més afectades per la pandèmia i no per a aplicar-lo de manera homogènia en tota Catalunya.

En roda de premsa després de reunir-se amb el cap de Govern d’Andorra, Xavier Espot, ha afirmat que la possibilitat d’aplicar el confinament nocturn si és necessari ampliar les restriccions anunciades el dilluns pel Govern “està sobre la taula” i que en les pròximes hores prendran una decisió sobre aquest tema.

Aragonès ha assegurat que, si s’acaba aplicant, haurà de complir les condicions que indica l’informe jurídic i ha subratllat que vol continuar parlant amb els ajuntaments per a “garantir la correcta aplicació” d’aquesta mesura.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides